Donations

 

 

Iedere lid van onze kerk doet mee aan de maandelijkse contributie. Het kan zijn dat je geen lid bent en het kan ook zijn dat je net een mooie viering of belevenis hebt meegemaakt in één van onze parochies en daardoor graag een gift wilt doen.

Alleen met steun van onze parochianen en anderen die ons een warm hart toedragen kan onze kerk en de geloofsgemeenschap zijn wat we willen: een vitale kerk dichtbij! Dat kost veel geld.

Geliefde broeders en zusters, Parochianen en vrienden, Kinderen van liefde en geloof,

Na het nieuws van de aardbeving op de ochtend van maandag 6 februari 2023 in Syrië en Turkije, deed het Antiocheense aartsbisdom van Duitsland en Centraal-Europa een ​​oproep voor hulp aan de getroffen families in de Antiocheense parochies in Alexandretta (zuid Turkije zijn er zeven gemeenschappen zoals Antiochië …ezv.), en in Aleppo, Latakia en Hama.

De Antiocheens Orthodoxe Kerk in Nederland probeert, in samenwerking met de Nederlandse kerken, organisaties en vrienden, aan uitbreiding van de hulpactie om een ​​zo groot mogelijke hulp te kunnen aanbieden.

Broeders en zusters,
Dit is een goed moment voor ons om onze liefde te uiten voor onze broeders en zusters die daar in nood verkeren.

Wie wil helpen met welk bedrag dan ook kan dit overmaken op de volgende rekening onder vermelding: “Hartekreet”

AOKiN
NL16INGB0007235738

We bidden tot de barmhartige Heer en verlosser om bescherming van allen en genade voor degenen die zijn vertrokken naar de eeuwige rust, en genezing voor de gewonden.

Hier onder kun je een gift overmaken naar de kerk.